WordPress voor MKB

€75,00

Geen studenten ingeschreven

Voor de eigenaren van MKB bedrijven

Een website is een must-have. Je kunt als bedrijf echt niet meer zonder. Er zijn ondertussen heel krachtige tools waarmee een website kunt maken. Er zijn aanbieders die een format hebben waarin je nog maar weinig hoeft in te voeren maar die vind ik kostbaar en niet flexibel genoeg. Betaling is veelal per maand en dat wil ik voorkomen als het niet echt hoeft. In deze cursus leer je het ontwikkelen van een website.

In het tweede deel leer ik je om een website te beheren. De ondernemer heeft niet altijd de tijd en zin om alle techniek van het inrichten van de website te doen maar wil wel graag het beheer overnemen. Daarom leer ik je hoe j berichten maakt, pagina’s toevoegt en menu-items maakt.

In het derde deel neem ik je mee langs extra’s die zeer zijn aan te raden om je website veilig te houden, backups te maken en spam tegen te gaan.

Neem je tijd

De training is bij elkaar misschien in een dag te doen maar het is te veel informatie om ineens te verwerken. Neem je tijd, speel met de inhoud en probeer het uit.

Wat is er nodig om te starten?

Ik ga ervan uit dat de volgende zaken zijn geregeld:

  • je hebt een domeinnaam
  • je hebt een hostingcontract voor hosten van WordPress
  • WordPress is ge├»nstalleerd en je hebt de logingegevens
  • je hebt een logo van je bedrijf
  • je hebt enkele afbeeldingen die nuttig kunnen zijn op je website

 

 

Cursusonderdelen zijn leeg